• Könnyebb a szélütést megelőzni, mint túlélni

  Hazánkban évente megközelítően 40-50 000 szélütés – más néven agyvérzés (angol nevén stroke) – fordul elő, ebből 16 000 beteg veszti életét.
 • tippek miként örizzük meg szívünk egészségét

  Tippek, miként őrizzük meg szívünk egészségét!
  Fókuszban a jóga és a légzőgyakorlatok

  Stressz és feszültség mind részei hétköznapjainknak. Munkahelyünkön a sok-sok feladat intézése, otthonunkban a feszült légkör, megoldatlan családi problémák, vezetés közben a forgalmi dugók és még sorolhatnánk a számtalan stresszhelyzetet, melyekkel minden nap meg kell birkóznunk. Nem az a megoldás, hogy homokba dugjuk a fejünket és nem veszünk róluk tudomást. Ismerjük fel őket és bátran szembenézünk velük!
 • Vörösbor és vörösbogyós gyümlcsök

  Vörösbor és vörösbogyós gyümölcsök

  A vörösbogyós gyümölcsök, a vörösbor és a bennük található rezveratornak nevezett vegyület jót tesznek szívünk egészségének. A vörösbor mértékkel való fogyasztására nem véletlenül gondolunk már hosszú idők óta, a szív egyik gyógyírekén.
 • Vigyázz a szívedre! Találj életcélt!

  Vigyázz a szívedre! Találj életcélt!

  Nincs időd a mozgásra, mert a karrieredre koncentrálsz? Mindannyian használtuk ezt már kifogásként, azonban amerikai kutatók most bebizonyították, ha megtaláljuk életünk értelmét, tudjuk, mit szeretnénk elérni, akkor kevésbé valószínű, hogy szívbetegek leszünk. Természetesen a mozgást sem szabad elhanyagolni vagy megelőzésként időben elkezdeni valamilyen gyógyszer (például Aspirin Protect) szedését.
 • Rendszeres szaunázással az infarktus megelőzésért

  Rendszeres szaunázással az infarktus megelőzésért

  A finnek csak a “szegény ember gyógyszertárának” hívják, és most kutatók be is bizonyították, a szauna valóban jótékony hatással van egészségünkre.
 • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Az Aspirin® Protect tabletta szedése ajánlott heveny szívizomelhalás (miokardiális infarktus) kockázatának csökkentésére szív- és érrendszeri kockázati tényezőkkel rendelkező, 45–79 év közötti férfi- és 55–79 év közötti nőbetegek esetében, a haszon/kockázat (pl. gyomor-, bélrendszeri vérzés) arány értékelését követően.

Hatóanyag: acetilszalicilsav. Vény nélkül kapható gyógyszer. Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest Alkotás u. 50.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!